Få opptak av 

online eventet "Wow the Now!"

5 timer hvor vi skaper magi - ved hjelp av energier og strategier! 

Filmet før eventet ble tatt opp.

Wow the Now! Skap et amazing år!  

Med Iisa Mari Persen 


Energier + Strategier = Resultater! Lær å bruke energiarbeid for å endre alt du vil i livet! Få de råeste strategiene som viser deg hvordan du manifesterer drømmelivet, tar action med letthet, gir slipp på det gamle og oppnår målene dine! 

Nei, du trenger ikke jobbe hardt, stresse og slite... 

Hva har du blitt fortalt som handler om å streve eller ikke være god nok? Penger som ikke vokser på trær, helse som er umulig å endre, jobb som en ikke trives med, kjærligheten som en må jobbe for å få til... Alt dette er ord som noen velger som sannhet - hva velger du? 

Det går an å leve et vakkert liv, uten å slite seg helt ut. Den nye verden viser oss at alt går an. Vi trenger å velge det - i kjærlighet - i energiene - og ha strategiene på hvordan det enklest skapes for deg. La meg guide deg gjennom disse timene så du får total klarhet på dine neste rette steg - og får jobbet med energiene for å komme til ditt neste nivå.

Vi vier disse timene til 2 viktige ting - energier og strategier!

Energier

Vi jobber oss gjennom energiene for å komme frem til kjernen av det gode liv for deg. Hva har du behov for å transformere? Ta det med deg til eventet - og vi jobber med det! Gi slipp på det gamle, og ta imot det nye. Når ingenting annet virker - så virker energiarbeid!

Strategier

Vi kombinerer energiarbeidet med å finne de beste strategiene så du kan oppnå dine mål med letthet, istedet for å stresse og jobbe hardt - her jobber vi smart! Sammen skaper vi en masterplan som guider deg og viser dine neste rette steg i dine prosjekter og liv.

Dette jobber vi med på eventet:

1
De 4 store: Kjærlighet - Helse - Jobb - Økonomi 

Eventet passer for deg som vil skape noe nytt i en, flere eller alle de 4 store. Det handler om helheten av det gode liv. Du fokuserer på det som er mest viktig for deg akkurat nå. Det er samme malen uansett hva du ønsker endret - det handler om din story, og hvordan du kan skape en ny. Vi jobber med livsstilen, livskartet som støtter deg - og energifeltet du vil leve i, for å nevne noe!  

2
Manifester livet du før bare har drømt om!

Å manifestere noe nytt i livet ditt - er du klar for det? Jeg guider deg gjennom de råeste metodene for manifestering. Det handler bare om å følge en oppskrift, å gå helhjertet inn i det, så kommer resultatene! Det er en del misfortåelser rundt manifestering, og derfor er det mange som ikke får det helt til. Jeg viser i klartekst hvordan du gjør for å koble deg på alt universet har å tilby deg - og det er ikke lite!

3
Å leve innenfra og ut - i kjærlighet

Når du lever i total kjærlighet så endrer hele livet seg. Det gjorde det for meg, og jeg vil vise deg de største innsiktene som har brakt meg til et drømmeliv som er amazing. Når jeg har fått det til, kan du også! Jeg viser deg hvordan! Å leve i kjærlighet gjør at du aldri mer blir tappet for energier, eller fokuserer på hva andre sier - du finner det gode i opplevelsene, og tiltrekker deg kjærlighet i alt! 

Bli med på magiske timer!

Opplev hvordan energier og strategier kan gi deg mer mening, livsstilen du vil ha - og et liv i kjærlighet

1

Hele 5 timer Zoom med Iisa! Wow the Now!  

Jeg er kjent for å overlevere, så når du får 5 timer med meg, kan du være trygg på at verdien din er som om du var med meg i en uke! Jeg lover å gi deg det aller beste jeg har i disse timene. Jeg pakker et "helgekurs" inn i 5 timer, men på en rå måte slik at du ikke blir forvirret med "kun læring" - men at du får aha-opplevelser, en masterplan, transformert energier, og får en wowfølelse når vi er ferdig - du blir klar for å "Wow the Now!"! Se opptaket når det passer deg, del det opp i bolker om du vil og ta det i ditt eget tempo. 

2

Magisk Workbook for din Masterplan!

Du får en helt rå workbook som støtter deg gjennom eventet, slik at du enklere får klarheten på hvordan du skal bruke alt du får på eventet til det beste for deg og ditt liv. Vi jobber oss gjennom denne, og du får steg for steg strategien til hvordan ditt liv blir amazing! Javisst trenger du å gjøre jobben selv, men jeg lover det blir mye enklere for deg når du har din ABC! 

Wow the Now - en magisk stund som rocker ditt liv!

Få opptaket med en gang! Velkommen til 5 amazing timer - se fra der du er!

Om din guide gjennom eventet:

Iisa Mari Persen

Iisa er guiden som viser mennesker hvordan en kan skape en ny story - uansett hva fortiden eller dagens situasjon er. Hun har etter røffe tak, konkurs og uhelbredelig kreft skapt et magisk liv i kjærlighet, og viser andre hvordan de kan tiltrekke seg drømmelivet ved å bruke energier og spesielle strategier.  Iisa er fra Kjøllefjord, og elsker nomadelivet mellom Tjeldøya, Oslo og Patmos - hvor hun har retreater, workshops og energisessions, kanaliserer budskap - og lever sin sjelsoppgave hver dag.  

Du vil takke deg selv senere. Se opptaket nå!

>