Purple World

Den nye måten å leve på


✨ENGANGSINVESTERING!

Nå med MÅNEDLIG NEDBETALING på  kun kr 3300,-✨


CRAZY BONUSER🎉

KAMPANJE: Bli med i Purple World - få disse bonusene:

⚡️50% rabatt på 1 uke Transformasjonsreise til Patmos i 2023 med Iisa (all-inclusive)

⚡️Et halvt mål tomt i Møysalen ved portalen til Lofoten

⚡️Gratis tilgang til Iisas daglige kanaliseringer!

Minner også om at de som vil anbefale PW videre kan tjene inn 10% av investeringen sin som affiliate 🔥

Er du klar for å:

 • være deg selv 100 %, autentisk og ekte
 • leve innenfra og ut - uten å la deg påvirke så mye av ytre omstendigheter
 • få betalt for å være deg - bruke dine talenter og evner og det du brenner for
 • skape, leve, ha det gøy
 • "komme hjem" - være en del av et hjertelig fellesskap

Vi er her for å ta imot deg, støtte deg og heie på deg og bidra til at du endelig kan leve din sjels oppgave💜

Vi tilbyr:

 • 30 dager gratis på et av våre sentre, inkludert overnatting, mat og arrangementer
 •  Etter de 30 dagene kan du fortsatt benytte sentrene enten ved å bidra med arbeidskraft/dine kurs/tjenester, eller at du betaler en symbolsk sum for kost og losji hvis du vil ha helt fri mens du er der
 • Egen veileder i et år
 • Ukentlige digitale møter i din gruppe
 • Hjelp, veiledning og coaching fra de som er best på sitt felt
 • Tilgang til eventer, workshops og kurs
 • Reduserte priser eller gratis tilgang til andre produkter og tjenester fra Iisa
 • Tilgang til det som er skapt innenfor Purple World, inkludert "iisa leverer" etter ønske fra medlemmer
 • Nettsted/Magasin hvor du kan publisere artikler og markedsføre eventuelle egne produkter og tjenester
 • Tilgang til stedene, nettverket, mulighetene
 • Verdifulle bonuser! Nå: 50 % rabatt på 1 uke i Patmos + tomt i Møysalen + daglige kanaliseringer

Purple World forklart i korte trekk: 

DET DU TRENGER NÅR DU TRENGER DET

1

Den nye måten å leve på

Det finnes noe annet - en ny måte å leve på. Denne måten å leve på er her allerede - og det er mulig for deg å leve den nå. Det er din tid. Du trenger ikke vente på at alt er klart og perfekt - du er hele tiden på en reise.

Purple World er et konsept som handler om å bringe mennesker sammen. Felles for mange er at de ønsker en form for endring i livet, eller at endringen allerede har kommet.

2

Verden i dag

Verden i dag kan oppleves kaotisk og utrygg og mange har mistet håpet og synes ikke lengre det er noen vits i å ha drømmer. Mange har opplevd store omstillinger og vet ikke veien videre. 

I vårt nettverk kan du finne støtte til å skape det nye i livet ditt. Våre møteplasser er på ulike sentre, men også gjennom digitale plattformer.

Ideen er å skreddersy veiledning, coaching, workshops, energiarbeid, hjelp til hvordan du kan etablere din egen arbeidsplass - ja egentlig det meste ut i fra dine behov! Tilbudet vil dermed variere ut fra hva som er tilgjengelig og hva du har behov for.

3

Du har tilgang til alt

Er du blant dem som ikke lengre føler behov for å eie noe? Eller sender du ut mangel-energi? Vit at uansett hører Universet deg og at du har tilgang til alt. I PW har du alle muligheter. Alt er mulig!

Purple World består av mange ressurspersoner med ulike  ferdigheter som støtter hverandre. Noen ønsker å skape noe, realisere noe de har drømt om en stund. Andre ønsker å bidra til å realisere andres drømmer gjennom å dele av sin kunnskap. I dette fellesskapet skapes noe helt unikt.

4

Få betalt for å være DEG

Elsker du å løfte andre mennesker eller er du en skaper? I den nye verden kan du leve ut din lidenskap og tjene penger på den. Du kan velge å jobbe i Purple World eller å skape din egen arbeidsplass. Aner du ikke hva du skal bli når du blir stor - eller vet du HVA du vil gjøre, men ikke HVORDAN? Det er greit - How is none of your business! Ha tillit!

Her er det gode muligheter for å finne likesinnede. Kanskje møter du noen som er litt som deg, og som også kanskje får frem noe i deg - som vekker en liten gnist i den endringen du står i?

Å være seg selv og samtidig bidra med den man er kan vekke til live inspirasjon og skaperkraft - å få til ting som alene virker litt "umulig". Samtidig skal det være rom for både fellesskap og tid for deg selv.

5

Din reise

Liker du å reise kan du farte rundt til ulike sentre å jobbe - eller feriere. Ønsker du å skape et senter der du bor, kan du utvikle det. Vi har per i dag et rådhus i Tjeldsund (Tjeldøya Slott), Ambassaden - en leilighet på 200 m2 på Frogner i Oslo, og holder på å etablere oss på Patmos i Hellas - og vi har  landområder i vakre Møysalen i Lødingen, ved inngangsporten til Lofoten - hvor det planlegges domepark og økolandsby. 


I 2016 malte jeg dette bildet, i lilla og gull, som i årene etter ble et symbol på min lengsel etter å finne de jeg skulle samskape med, hvor vi kunne blomstre sammen, skape et senter - eller et helt samfunn - hvor alle bidrar med det de er best på, skape den nye jord, leve fra hjertet - sammen. 

Noe i meg visste at dette kom til å skje. 

I mars i år hørte jeg på et webinar av Iisa om Purple World, og det falt så mange brikker på plass for meg. Det var jo full match med min visjon!! Jeg kjente bare JA-JA-JA inni meg, og jeg fryder meg over den framtida vi er i ferd med å skape, fra hjertet. Og vi skaper det sammen, Iisa går «bare» foran og brøyter veien, skaper mulighetene, legger til rette. Hittil med et senter på vakre Tjeldøya og i Oslo, og snart også i det store utland og etter hvert flere steder i Norge!! 

Jeg er så glad og takknemlig for å være en del av PW-familien! For den fantastiske hjertevarme gjengen! Og det uendelige vekstpotensialet PW innehar.

Den fjerne drømmen er ikke lenger en fjern drøm, den er her og nå!! 

«Alt er mulig når hjertet er med».


Kari Elisabeth Kroken Kunstner


Jeg vet nesten ikke hvordan jeg kan beskrive Purple World!? Det betyr mye for meg å være med her. Jeg kaller det en familie, min "tribe" Her har jeg mine likesinnede. De som ser meg, hører meg, forstår meg og aksepterer meg akkurat slik jeg er. Vi er et team, som skaper nettverk og samarbeid, med de vi får kontakt med. Jeg er så utrolig takknemlig for å være med i denne familien, noen har jeg bare møtt online og andre flere ganger i virkeligheten, uansett vet jeg at alle er her i energien. Et felles formål om å skape en ny verden og leve i kjærlighet. Skape noe sammen og hjelpe andre. Når vi møtes har vi morgenmøte der vi oppdaterer hvor vi er, alle får sin plass og tid til å dele. Samtidig må vi ingenting, vi kan bare være i fellesskapet, det er ingen som krever noe som helst av meg. Jeg føler at jeg blir tatt vare på her, og det jeg drømmer om å skape, får jeg inspirasjon, motivasjon og støtte til å gjennomføre. Jeg ser at Purple World hele tiden utvikler seg. Først var det Iisa og Ragnar, nå er det enda flere som bidrar, og det er så mye spennende som skjer. Jeg gleder meg hver gang jeg skal treffe andre fra PW, på Tjeldøya Slott, Ambassaden i Oslo og snart i Hellas. Jeg drømmer om et senter i Finnmark også! Jeg er super takknemlig for å være med❤️ Dette er en investering for livet💚 


Hanne Holan - Yogainstruktør


Mitt medlemskap i PW har gitt store positive ringvirkninger i livet mitt.  PW er så mye. Men først og fremst gir medlemskapet meg en sterk tilhørighet  til mange resurssterke og flotte mennesker som alle er opptatt av å gi positive tilbakemeldinger og gi støtte om det trengs. Det være seg behov for hjelp i egen business, personlig utvikling eller å delta gratis på en meditasjon/yoga time som holdes på et av senterne. 

Som medlem i PW-familien har man også mulighet til å tilbringe tid på Tjeldøya 1. uken i måneden inntil 30 dager totalt. Her er det rekreasjon å hente enten man fordyper seg i den gode samtalen med andre medlemmer eller velger å bruke den vakre naturen som er oppe i nord Norge.

Selv har jeg valgt å si opp min faste jobb som optiker og har nå kastet meg ut i en ny tilværelse i Oslo. Jeg skal fremover jobbe på møtelokalet vårt  i Drammensveien som vi innad kaller Ambassaden siden det ligger i ambassade strøket:). Dette gjør jeg med visshet om at jeg får den støtten jeg vil trenge underveis.


Pauline Gjems - Eventleder

Purple World på 20 minutter

Se en video her hvor Iisa beskriver Purple World i korte trekk. Konseptet er i sin spede begynnelse, og du har en unik mulighet til å bli med fra starten.

Vil du se en litt mer utfyllende presentasjon av PW?

✨✨CRAZY BONUSER🎉

KAMPANJE: Bli med i Purple World - få disse bonusene:

⚡️50% rabatt på 1 uke Transformasjonsreise til Patmos i 2023 med Iisa (all-inclusive)

⚡️Et halvt mål tomt i Møysalen ved portalen til Lofoten

⚡️Gratis tilgang til Iisas daglige kanaliseringer

✨NÅ MED MÅNEDLIG NEDBETALING✨

Minner også om at de som får med en venn i PW kan tjene inn 10% av investeringen sin (altså 14 900,-) som affiliate 🔥

Vi er overbevist om at alle mennesker har en iboende kraft i seg til å lykkes med å skape endringer i livet. Alle, uansett bakgrunn har potensiale i seg til å skape kraftfulle transformasjoner. Vi ønsker å bistå deg i realiseringen av ditt nye liv. Teamet vårt består av mennesker som med ulik bakgrunn har vært i samme situasjon som deg!

For mange er spirtualitet og åndelighet en viktig del av livet. Kanskje spesielt når vi står overfor endringer. Hos oss kan du møte mange som er som deg, som søker å finne mening og tilstedeværelse i et litt kaotisk univers.

Skaperen av Purple World:

Iisa Mari Persen

Allerede som 15-åring fikk Iisa opp at hun skulle skape et senter, og navnet Purple World har vært med henne i mange år - uten at hun visste nøyaktig hva det innebar. Ikke så rart, for det som skapes nå er helt nytt, vi kan ikke vite på forhånd. Det er en del av den nye måten å leve på - å være i tillit og ha fokus på neste rette steg.

I fellesskap samskaper vi noe nytt. Målet er å etablere ulike typer sentre hvor mennesker kan hjelpe og få hjelp, være kreative og skape, uttrykke seg og ha gode menneskemøter. Det er vakkert, det er sterkt og det er viktig. Iisa lever sin livsoppgave og sprer konseptet ut i verden. Vi er helt i startgropa og jobber med å finne ut av organsisasjonsform. Men Iisa er ikke kjent for å vente til noe er ferdig før hun igangsetter, så imens samler hun hjelpere og kreative sjeler for å danne nettverk og sette konseptet i bevegelse - i kjærlighet.


>