Transformasjonsreiser

til den greske øya Patmos 

2023

Er du klar for litt egentid og til å finne din nye måte å leve på? 

Da er du hjertelig velkommen til fredfulle Patmos for en magisk transformasjonsreise!

Patmos - den magiske øya for transformasjoner

Se video med Iisa om transformasjon her...

På Patmos er noe av kjernen i det vi gjør å skape transformasjoner i nettopp ditt liv. Gjennom Iisas metoder kan du gå dypere inn i din sjelsoppgave og finne ut hvordan manifestering er med på skape transformasjoner.

Click to play

Patmos er kåret til Europas «Mest idylliske sted» å leve grunnet at «Patmos har utviklet seg i århundrenes løp, men ikke mistet sin atmosfære av stille ro. Det er grunnen til at folk som kjenner til det kommer tilbake igjen og igjen.

Postkortvakker øy 

Patmos er en nydelig og fredfull øy som består av tre vulkanske fjellmassiv og til tross for at øya er ganske steinete dyrker man i dag hvete, oliven og druer her. 

Chora og Skala 

Øyas hovedstad Chora ligger høyt oppe på øya, cirka en times gange ovenfor den største byen, Skala.

I Chora møter du det ekte Hellas, trange gater som snor seg mellom hvitkalkede hus med blomstrende vekster langs hus og murer. Utsikten er fantastisk i alle retninger og du finner et rikt kulturtilbud med kunst i ulike former, butikker, kaféer og restauranter.

I sjarmerende Skala ligger Patmos havn der både luksusyachter og småbåter legger til. Her er det en koselig strandpromenade, mange om restauranter og kaféer, en shoppinggate og en liten strand for den som vil ta seg et bad i det krystallklare vannet.

Flere strender 

På Patmos er det flere badestrender, fra den lille grusstranda inne i Skala til Kamposstranda noen kilometer nordover og den fine Psili Ammosstranda i en bukt på sørsiden, dit det går badebåter fra Skala. 

Apokalypsegrotta og Johannes-klosteret 

I en kirke som ligger langs veien opp fra Skala ligger grotta der Johannes hørte Gud tale. Han fikk vite hvordan tidens slutt skulle varsles av engler, basuner og fallende stjerner – en visjon som kom til å bli den siste boken i Bibelen. I Chora ligger det imponerende Johannes-klosteret. Klosteret ble grunnlagt i 1088 og har et skattekammer med smykker, sølvgjenstander og 200 ikoner.

Du har sikkert tenkt på at verden endres nå og vi finner nye måter å leve på...

… så tenk deg resultatet ditt av en helt spesiell uke sammen med motiverte mennesker som deg, som deler deres kollektive visdom og beste innsikter, men også med den spesifikke intensjonen om å støtte deg til å nå dine mål og ditt største potensiale.

Dette magiske eventet er et ekte møte av hjerter, sinn og sjelefokuserte mennesker.

Sammen er vi så mye mer enn summen av hver og en av oss.

Verden trenger positiv skaping mer enn noen gang før, og det er klart at vi har ingen tid å miste.

Det er derfor NÅ tiden er inne for å gi slipp, gå til et nytt nivå, fly høyt med vår kollektive energi og intensjon ut i verden!

Å møtes i samme rom er den beste veien til å akselerere din vekst, og hjelpe deg til å gjøre den forskjellen du kom på jordan for å skape.

Så si meg, er dette deg?

 • Du lengter etter opplevelser som er wow-inspirerende, sjelerørende, hjerteåpnende, og mest av alt… LIVS-endrende
 • Du vet at ditt liv også er et uttrykk for dine energier.
  Du er drevet (eller ønsker å være det) av å være den endringen du ønsker å se i verden
 • Du føler deg kallet til å finne kjærlighet, frihet og overflod 
 • Du er klar for å åpne opp for det nye - og er nysgjerrig på din egen reise
 • Du ønsker å lade og nære din kreativitet. 
  Du elsker eventyr og å knytte kontakt med andre likesinnede sjeler for å utveksle ideer og muligheter

Hvis du svarte ja på noen av disse så er denne uken spesielt for deg…

…. det er akkurat derfor du vil ELSKE

Kjærlighet - Frihet - Overflod på Patmos. 

Denne opplevelsen er designet til DEG for at du skal kombinere den ultimate skapelsen av den nye måten å leve på med en energetisk og strategisk reiseopplevelse som du antagelig vil huske resten av livet.

Det er noe spesielt med de magiske energiene som er på Patmos, som vil inspirere deg og din fantasi - den perfekte plassen å samles, forsterke vår kollektive energi, og styrke og løfte hverandre til å leve i kjærlighet, frihet og overflod! 

Trykk på ønsket dato og se prisene

Du finner ulike priser ut fra om du ønsker enerom eller delt dobbeltrom, og ut fra om du vil betale hele beløpet med det samme eller ønsker en nedbetaling. For reisene sommeren 2023 kan du også velge månedlig nedbetaling.

Hva andre sier om Iisas transformasjonsreiser:

Så fantastisk at den nesten var litt uvirkelig

Turen med Iisa og de andre var så fantastisk at den nesten var litt uvirkelig. Jeg følte meg så inkludert og støttet. Vi var en hjertevarm, inspirerende og positiv gjeng som gjorde meg modig i møte med egne blokkeringer. Jeg er så takknemlig for alt jeg opplevde og oppnådde på turen og etterpå ♥️

Nina

"

Jeg dro fattig og kom tilbake rik 

Gjennom de siste 15 årene har livet vært et slit og full av utfordringer, men jeg tok valget og ba om hjelp og tillot hjelpen jeg fikk med stor takknemlighet🙏🌈❤️🌹 Når Santorini-reisen kom opp meldte jeg meg på for dette skulle jeg være med på og tok det som en luksusreise hvor jeg visste at noe skulle falle på plass i meg 💖💫 På turen opplevde jeg en enorm transformasjon og jeg slapp mitt gamle liv og begynte å leve i kjærlighet og takknemlighet 💜💖❤️🙏💫 Jeg dro fattig og kom tilbake rik 🙏Nå er livet fult av dans, gode energier, ingenting er vanskelig, mange nye venner som gir meg energi og gode opplevelser 💃💫🌈Manifistering og kanalisering er blitt enkelt og jeg må si at livet etter Santorini er å leve mitt Drømmeliv 💃✨💯🎈Så tusen takk å takk verdens beste Iisa for at du og ditt fantastiske team er en del av livet mitt nå og alt dere har gitt av dere selv så jeg fant meg selv og i tillegg noe langt større enn bare meg selv 🙏💖❤️💜🌈💃🎈

Line

"

Takk for magiske dager

Jeg takker for fine og magiske dager i Santorini🌟💜

Alle Dere gjorde min reise til en fantastisk opplevelse ♥️

Nå begynner jeg å lande, venter på at roen skal senke seg, ta neste steg og gå "all inn"!🙏♥️

Britt Mari

"

Hva vil du reise hjem med…

Så hva kan du forvente når du tilbringer en hel uke med å gå inn i et nytt nivå og samtidig koser deg maks på et helt spesielt opphold på Patmos?

Vel, hva om du fikk akkurat den inspirasjonen du trenger for å designe livet ditt slik at du får den overfloden du drømmer om?


Hva om du endelig fikk en klarhet og ro på hva du skal skape i dette livet og hvordan du gjør det?


Hva om du hadde tilgang til mennesker som ser deg og evner å støtte deg hele uka, slik at du kan transformere og lande i klarhet med energier og strategier som gir deg resultater?


Hva om du fikk svar på dine spørsmål der og da, fra mennesker som virkelig bryr seg om deg?


Og på toppen av alt det, hva om dette ga deg en måte å leve på som gjør at du enklere kan leve i kjærlighet med hele deg, innenfra og ut?

Ville DET gjøre det verdt å komme til Patmos?

Ja, helt klart!

Her er greia: FØR du setter din fot på flyet så kan du møte de andre og knytte bånd i vår private Facebookgruppe!

Dette er en kjærlighetsreise hvor vi alle deler for å støtte hverandre.

På slutten av uka vil gruppen flyte over av transformasjoner, verdifulle verktøy, fantastiske innsikter og steg for steg strategier for å hjelpe deg å leve det beste livet du kan.

Hopp i denne helt spesielle opplevelsen for å identifisere dine utfordringer og løse dem, forsterke kraften din, og gå inn i månemålet - som er dine mål ganget med 10!

Vi er sammen om dette. Det handler om å være raus og hjelpe hverandre på veien.

Den nye måten å leve på er her. Er du klar til å bli en del av det?


Hva er inkludert:

 • Overnatting - i enkeltrom eller dobbeltrom 
 • Mat og drikke - alle måltider
 • 7 utrolige dager sammen med daglige dypdykk, sessions og masse amazing samtaler hele uka! 
 • Din magiske Masterplan som skapes denne uka - gir deg klarhet! 
 • Energiarbeid hver dag!
 • Strategien til den nye måten å leve på
 • Hvordan du skaper frihet for deg selv
 • Hvordan skape overflod på den måten du vil 
 • Hvordan leve i kjærlighet - innenfra og ut 
 • Zoom-møte i etterkant for oppfølging 
 • Transport hele uka på Patmos

Hva er  ikke inkludert:

 • Reisen med fly og båt (vi ordner med båt-transport, så ikke bestill på forhånd). Du får våre beste reiseråd under her

Praktisk informasjon

Reisen

Vi anbefaler at du ankommer søndag og reiser tilbake mandag. I januar kan du reise samtidig med Iisa om du vil, fra Oslo søndag kl 10. Du reiser med fly og båt. Flyreisen bestiller du selv, mens vi ordner med båt-transport, så du trenger ikke bestille billett på forhånd til båt.

Fly

Du tar fly til Kos og må regne med 2 mellomlandinger og dermed en lang reisedag. Se det som en del av din transformasjonsreise. Du kan søke etter flybilletter på Momondo eller via en annen søkemotor. 

Innholdet

Kurset er fra mandag til og med søndag. Det blir energi-sessions og workshop med Iisa. Hver dag vil ha et eget tema. Det vil være rikelig med mulighet for egentid hvor du selv kan kjenne hva du har behov for. Det blir lagt opp til felles utflukter og måltider rundt om på øya.

Om verten

Iisa Mari Persen skal lede oss gjennom uka og vise den nye måten å leve på. Hun har etter røffe tak, konkurs og uhelbredelig kreft skapt et magisk liv i kjærlighet, og viser andre hvordan de kan tiltrekke seg drømmelivet ved å bruke energier og spesielle strategier.  

Trykk på ønsket dato og se prisene

Du finner ulike priser ut fra om du ønsker enerom eller delt dobbeltrom, og ut fra om du vil betale hele beløpet med det samme eller ønsker en nedbetaling. For reisene sommeren 2023 kan du også velge månedlig nedbetaling.

>