Velkommen til Ambassaden i Oslo!

Bli med på Workshop og/eller Energi-session og få hjelp til akkurat det du trenger 

Er du klar for Ambassaden?

Velkommen til Workshops og Energi-sessions med Mariann Vårtun i Team Iisa.


Et sted for chill og action! 

Det skjer noe med oss når vi kan komme til et sted og bare være oss selv. Det er da vi finner ut hva vi egentlig ønsker og har behov for. Det er og da vi kan fokusere uten forstyrrelser, og kan få gjort mer enn på flere måneder hjemme - samtidig som det er rom for å slappe av og finne ny energi til å skape det livet en drømmer om. 

Rom for å være deg selv!

På Ambassaden er det stor takhøyde - både fysisk og i overført betydning! Her kan du være deg selv og lytte til egne behov og kjenne deg trygg og ivaretatt!

Vi legger til rette for at du skal få et best mulig opphold, alt du behøver å gjøre er faktisk å komme hit - for når du er her vil alt falle på plass og bli slik det er ment å være. 

Klar for å hjelpe deg... og vi har god plass!

Det er alltid hjelp å få. Vi er her for å serve deg til dine neste rette steg. 

Stedet er på nesten 200 kvm, så vi har masse areal å boltre oss på.

Ambassaden har en ro over seg, selv om den ligger sentralt i Oslo. Samtidig tar vi massiv action på det du ønsker når du er her. 

Energier og strategier!

Når du er her jobber vi med å transformere det som trengs, vi finner strategier som er smart for deg å gjøre fremover - og sammen skaper vi en Masterplan slik at du kan enkelt fortsette reisen når du er hjemme igjen. 

Når folk er på workshop med meg sier de ofte: "Det var brikkene jeg manglet!" Utvikling og nye steg er alltid spennende. Noen ganger trenger vi det mer enn andre ganger, og noen ganger vil vi bare på et annet nivå.

Uansett hvor du er i livet er du velkommen hit til oss på Ambassaden. 

Unn deg selv en annerledes opplevelse

Se det for deg... du vandrer gjennom ambassadestrøket på Frogner, stopper ved en ærverdig gammel bygning, ringer på, går opp i 4.etasje og kommer inn i en nydelig leilighet, høyt under taket. Mange rom for ulike formål. Du merker straks at skuldrene senker seg, du kan være deg selv og føle deg trygg.


Vi er her for å gjøre ditt opphold best mulig! Uansett din grunn til å komme hit, så gjør vi vårt ytterste for å guide deg til ditt neste nivå i ditt liv. Vi gir deg en helhet som gjør at du sparer utrolig mye tid - istedet for å "fikse alt selv" - så kan du ved å komme hit få hjelp med det du trenger akkurat nå. 

DE GODE SAMTALENE

DE SMÅ STORE ØYEBLIKKENE

Det er ofte da det skjer, når vi tar et avbrekk, møter nye mennesker, slipper opp litt... da kommer ofte aha-øyeblikkene.

det lilla rommet

kreativiteten blomstrer

Rundt det ovale bordet får kreativiteten fritt spillerom, her skapes nye ideer og konsepter utvikles.

energirommet

la roen senke seg

Her jobber vi med energier gjennom energisessions, yoga, avspenning og meditasjoner. 

Om Mariann Vårtun - Transformasjons-coach

Mitt viktigste ønske og budskap er å kunne gi deg håp. Inspirere deg til at du hver dag tenker gode tanker og ta valg som er bra for deg i ditt liv.

Det ligger enormt mye lykke, god helse og trygghet i å være god med seg selv.La oss lete etter de nære gleder. Være takknemlig for de nære ting. Det finnes så enormt mye lykke i det.

Jeg ønsker at du skal vite at det finnes HÅP uansett hvor utfordrende du føler ting eller situasjoner er! Jeg er hellig overbevist om at alle problemer har en løsning, leter vi, finner vi den rette løsning.

Så fatt MOT og ta grep om DINE DRØMMER. Lag deg en plan og start med å LEV det livet du ønsker.

Livet ER her og nå, SÅ lev her og nå. 2022 kan bli et nedgangsår, eller året da du virkelig designet livet ditt slik du ville.... det er ditt valg! Er du med? 

Et nytt konsept -  til det beste for deg

Iisa har holdt kurs i mange år i selvutvikling og business. Sjelden har det eksistert et kursprogram, fordi hun har jobbet med de som har vært til stede. I kombinasjon av å "bare vite" hva mennesker har behov for - og det som skjer når vi møtes i samme rom - klarer vi alltid å finne ut hva som trengs akkurat nå. Så jobber vi utfra det, noe som er enormt effektivt og transformerende! Vi får utført store endringer på kort tid, samtidig som det føles helt riktig for de som er med på denne reisen.   


Disse erfaringene over lang tid har gjort at Iisa har skapt konseptet på Ambassaden i Oslo, nemlig at du kan komme på workshop og jobbe med det du trenger - uansett hva du står i. Det blir alltid slik det skal. Nå er Iisas fokus på Patmos hvor hun etablerer et nytt senter i konseptet sitt - Purple World. Dermed har Mariann Vårtun i Team Iisa overtatt stafettpinnen med å arrangere workshop og energisessions. Vi er stolte over å ha en så dyktig transformasjonscoach med i teamet vårt.


Hvis det er noe i livet ditt du gjerne skulle ønske var annerledes, kan vi hjelpe deg om du kommer hit. Du får det du har behov for i livet ditt akkurat nå. 

Hva hjelper vi mennesker med? 

Vi kaller det de 4 store: kjærlighet, helse, jobb og økonomi. Helheten av et godt liv. Alt henger sammen, og noen ganger så vet vi ikke helt selv hva vi ønsker oss, men sammen finner vi veien. 

 • KJÆRLIGHET: Det handler ofte om egenkjærligheten, og det å leve i kjærlighet i hele livet sitt. Det høres stort ut, men det er gjerne der det ligger når vi graver litt. Å snu disse energiene transformerer livet til en helt ny måte å leve på. 
 • HELSE: Vi jobber med helhetlig helse, de smarte endringene som bidrar til en bedre helse. Jeg utfører healing for de som ønsker det når de er her. Når det gjelder helse har vi selvfølgelig ingen garantier. Vi jobber med energier, skaper en plan sammen, samt går i dybden på hva som kan påvirke helsen. 
 • JOBB: De som er i fast jobb og ønsker seg mer arbeidsglede, føler seg stresset, sliten eller utbrent - er velkommen hit for å få ny energi, snu tankene og følelsene om sin egen jobb, eller få hjelp til å finne en ny vei om det er ønskelig.  
 • BUSINESS: Hvis du vil komme i gang med din egen business eller er i business og ønsker hjelp med din suksess, så er Oslo stedet! Her hjelper vi med energier og strategier! Ofte er utfordringer med business knyttet til noe personlig. Vi hjelper også med nettsider, markedsføring, ideer, struktur, alt du trenger av teknisk hjelp: annonser, salgssider, videoer.... og mye mye mer!  
 • ØKONOMI: Vil du skape en bedre økonomi? Vi hjelper med dette! Alt fra å snu dine penge-energier, gamle tanker om økonomi, til å se hvordan du kan skape flere inntektskilder utfra hvordan du ønsker å leve. Du kan skape en bedre økonomi på mange måter, vi finner det som passer deg best og hjelper deg i gang!
 • HELHETEN: Ønsker du snu energiene dine for å leve et bedre liv? Noen ganger handler det om hele livsstilen, eller alle de 4 store, det å finne veien - kanskje en helt ny vei. Finne mer mening, eller en ny mening, søke innover, åpne opp for det spirituelle - eller utvikle seg mer. Elske livet!    

Du trenger ikke en gang vite hvorfor du vil komme hit. Ofte kommer det mennesker til oss som sier: "Jeg bare visste at jeg skulle være her." Det er energiene, intuisjonen, magefølelsen - kall det hva du vil, men noe i dem har visst at de skulle være med oss. Derfor holder vi ikke vanlige kurs lenger. Vi vil at mennesker skal få det de trenger når de trenger det. Derfor har vi åpnet Ambassaden - for det mest viktige er det som skjer når vi møtes...  

ENERGISESSION 

Neste dato kommer

Kl 12:00-14:00, max 12

kr

333

 • Energiarbeid i gruppe
 • Deling
kanalisering og reading
 

Neste dato kommer

Kl 18:00-20:00, max 12

kr

333

 • Lær å kanalisere
 • Øv på å kanalisere selv
 • Mini-reading, 2 og 2

Ikke mulighet å komme til Oslo? Få tilgang til opptak! 

Om du heller vil ha tilgang til kurset og se det når det passer deg, kan du bestille opptaket fra vårt event med Iisa og teamet i august -22.

Her får du 6 timer rå inspirasjon og blant annet: 

 • Maer-metoden med Anne-Irene Enge
 • Meditasjon og visualisering med Mariann Vårtun
 • Ta action med Ørjan Pettersen
 • Energisession og inspirasjon med Iisa
>