Velkommen til Ambassaden i Oslo!

Bli med på workshop, energisession eller 1:1-session- og få hjelp til akkurat det du trenger for å skape et amazing 2022 

Et nytt konsept -  til det beste for deg

Jeg har holdt kurs i mange år i selvutvikling og business. Sjelden har det eksistert et kursprogram, fordi jeg har jobbet med de som har vært til stede. I kombinasjon av å "bare vite" hva mennesker har behov for - og det som skjer når vi møtes i samme rom - klarer vi alltid å finne ut hva som trengs akkurat nå. Så jobber vi utfra det, noe som er enormt effektivt og transformerende! Vi får utført store endringer på kort tid, samtidig som det føles helt riktig for de som er med på denne reisen.   


Disse erfaringene over lang tid har gjort at jeg har skapt konseptet i Oslo, nemlig at du kan komme på workshop å jobbe med det du trenger - uansett hva du står i. Det blir alltid slik det skal. 


Hvis det er noe i livet ditt du gjerne skulle ønske var annerledes, kan jeg hjelpe deg om du kommer hit. Du får det du har behov for i livet ditt akkurat nå. 

Hva hjelper jeg mennesker med? 

Jeg kaller det de 4 store: kjærlighet, helse, jobb og økonomi. Helheten av et godt liv. Alt henger sammen, og noen ganger så vet vi ikke helt selv hva vi ønsker oss, men sammen finner vi veien. 

 • KJÆRLIGHET: Det handler ofte om egenkjærligheten, og det å leve i kjærlighet i hele livet sitt. Det høres stort ut, men det er gjerne der det ligger når vi graver litt. Å snu disse energiene transformerer livet til en helt ny måte å leve på. 
 • HELSE: Vi jobber med helhetlig helse, de smarte endringene som bidrar til en bedre helse. Jeg utfører healing for de som ønsker det når de er her. Når det gjelder helse har vi selvfølgelig ingen garantier. Vi jobber med energier, skaper en plan sammen, samt går i dybden på hva som kan påvirke helsen. 
 • JOBB: De som er i fast jobb og ønsker seg mer arbeidsglede, føler seg stresset, sliten eller utbrent - er velkommen hit for å få ny energi, snu tankene og følelsene om sin egen jobb, eller få hjelp til å finne en ny vei om det er ønskelig.  
 • BUSINESS: Hvis du vil komme i gang med din egen business eller er i business og ønsker hjelp med din suksess, så er Oslo stedet! Her hjelper vi med energier og strategier! Ofte er utfordringer med business knyttet til noe personlig. Vi hjelper også med nettsider, markedsføring, ideer, struktur, alt du trenger av teknisk hjelp: annonser, salgssider, videoer.... og mye mye mer!  
 • ØKONOMI: Vil du skape en bedre økonomi? Vi hjelper med dette! Alt fra å snu dine penge-energier, gamle tanker om økonomi, til å se hvordan du kan skape flere inntektskilder utfra hvordan du ønsker å leve. Du kan skape en bedre økonomi på mange måter, vi finner det som passer deg best og hjelper deg i gang!
 • HELHETEN: Ønsker du snu energiene dine for å leve et bedre liv? Noen ganger handler det om hele livsstilen, eller alle de 4 store, det å finne veien - kanskje en helt ny vei. Finne mer mening, eller en ny mening, søke innover, åpne opp for det spirituelle - eller utvikle seg mer. Elske livet!    

Du trenger ikke en gang vite hvorfor du vil komme hit. Ofte kommer det mennesker til meg som sier: "Jeg bare visste at jeg skulle være her." Det er energiene, intuisjonen, magefølelsen - kall det hva du vil, men noe i dem har visst at de skulle være med meg. Derfor holder jeg ikke vanlige kurs lenger. Jeg vil at mennesker skal få det de trenger når de trenger det. Derfor har vi åpnet Ambassaden - for det mest viktige er det som skjer når vi møtes...  

VELKOMMEN TIL ÅPNINGSKVELD (Dato kommer)🎉

Få en smakebit av workshop, Energisession, Purple World-presentasjon helt gratis!

Meld din interesse her: Registrering Åpningskveld

Er du klar for Ambassaden?

Velkommen til workshops , energisessions eller 1:1-samtale med Iisa.


Et sted for chill og action! 

Det skjer noe med oss når vi kan komme til et sted og bare være oss selv. Det er da vi finner ut hva vi egentlig ønsker og har behov for. Det er og da vi kan fokusere uten forstyrrelser, og kan få gjort mer enn på flere måneder hjemme - samtidig som det er rom for å slappe av og finne ny energi til å skape det livet en drømmer om. 

Rom for å være deg selv!

På Ambassaden er det stor takhøyde - både fysisk og i overført betydning! Her kan du være deg selv og lytte til egne behov og kjenne deg trygg og ivaretatt!

Vi legger til rette for at du skal få et best mulig opphold, alt du behøver å gjøre er faktisk å komme hit - for når du er her vil alt falle på plass og bli slik det er ment å være. 

Klar for å hjelpe deg... og vi har god plass!

Det er alltid hjelp å få. Vi er her for å serve deg til dine neste rette steg. 

Stedet er på nesten 200 kvm, så vi har masse areal å boltre oss på.

Ambassaden har en ro over seg, selv om den ligger sentralt i Oslo. Samtidig tar vi massiv action på det du ønsker når du er her. 

Energier -  Strategier og Masterplan!

Når du er her jobber vi med å transformere det som trengs, vi finner strategier som er smart for deg å gjøre fremover - og sammen skaper vi en Masterplan slik at du kan enkelt fortsette reisen når du er hjemme igjen. 

Når folk er på workshop med meg sier de ofte: "Det var brikkene jeg manglet!" Utvikling og nye steg er alltid spennende. Noen ganger trenger vi det mer enn andre ganger, og noen ganger vil vi bare på et annet nivå.

Uansett hvor du er i livet er du velkommen hit til oss på Ambassaden. 

Unn deg selv en annerledes opplevelse

Se det for deg... du vandrer gjennom ambassadestrøket på Frogner, stopper ved en ærverdig gammel bygning, ringer på, går opp i 4.etasje og kommer inn i en nydelig leilighet, høyt under taket. Mange rom for ulike formål. Du merker straks at skuldrene senker seg, du kan være deg selv og føle deg trygg.


Vi er her for å gjøre ditt opphold best mulig! Uansett din grunn til å komme hit, så gjør vi vårt ytterste for å guide deg til ditt neste nivå i ditt liv. Vi gir deg en helhet som gjør at du sparer utrolig mye tid - istedet for å "fikse alt selv" - så kan du ved å komme hit få hjelp med det du trenger akkurat nå. 

DE GODE SAMTALENE

DE SMÅ STORE ØYEBLIKKENE

Det er ofte da det skjer, når vi tar et avbrekk, møter nye mennesker, slipper opp litt... da kommer ofte aha-øyeblikkene.

the purple room

kreativiteten blomstrer

Rundt det ovale bordet får kreativiteten fritt spillerom, her skapes nye ideer og konsepter utvikles.

energirommet

la roen senke seg

Her jobber vi med energier gjennom energisessions, kundaliniyoga, avspenning og meditasjoner. 

EKSKLUSIV 1:1 ENERGI & STRATEGISESSION

45 min

kr

3000

 • Mapper ut ditt livskart  
 • Finner dine neste rette steg
 • Legger strategien
 • Jobber med energiene
 • Får informasjonen som støtter deg
ENERGISESSION SØNDAG 22.MAI

Kl 12:00-15:00, max 12

kr

1500

 • Miniworkshop
 • Energiarbeid
 • Kanalisering

Om Iisa

Unstucking og energier er min superpower!

Om det gjelder kjærlighet, helse, jobb eller økonomi - selvutvikling, spiritualitet eller business... så er jeg her for deg! 

Jeg elsker nye muligheter og energien det gir oss. Min mission er å støtte flest mulig mennesker til sin frihet og bidra til transformasjoner. 

Jeg har siden 2005 bidratt til at andre mennsker endrer sin story, uansett fortid eller dagens situasjon. Jeg er foredragsholder, forfatter, har skapt mange kurs både online og på mange steder i Norge og i utlandet. Har hatt mastermindgrupper for selvuvikling og for business. Driver Energiklubben online og mye mer. Jeg har workshops og energisessions på Tjeldøya og i Oslo og skriver på noen bøker i samme slengen. TV har jeg ikke hatt på mange år, livet er så spennende -  jeg er en skaper!

I 2013 fikk jeg diagnosen uhelbredelig kreft, noe som gjorde at jeg endret en del på livsstilen min. Mitt fokus har de siste årene vært frihet, da jeg tror dette er det ultimate for oss. Jeg er 3-barnsmor og lever et amazing liv sammen med min mann Ragnar.  

2022 kan bli et nedgangsår, eller året da du virkelig designet livet ditt slik du ville.... det er ditt valg! 

Er du med? 

>