Manifester på 1-2-3

Lær deg å manifestere på dette 2-timers kurset med Iisa, hvor hun viser deg stegene du kan ta for å mestre dette spennende verktøyet👇

Dette får du:  • En grunnleggende innføring i hva manifestering er
  • Strategiene Iisa selv har brukt og en rekkefølge å jobbe ut fra

Registrer deg nå! Få kurset for kun kr 770,- 

I dette kurset tar Iisa deg gjennom stegene, hele ABCen, viser strategiene som hun selv bruker. Gjennom hennes metode kan du, om du er villig til å sette deg inn i det, realisere drømmer og mål og snu livet i den retningen du har drømt om 🌅

Sett av et par timer til en forrykende stund med Iisa. Er du klar for en transformerende dag - kanskje du til og med får med deg noe som kan snu opp ned på livet slik du kjenner det?!

Manifestering er en metode som alle kan lære å mestre. Det er veldig logisk når du først skjønner sammenhengen i hvordan det fungerer. 

Kontakt med universet

Kurset hjelper deg til å åpne opp, slik at du lettere får kontakt med universet – som er klar for å guide deg til det livet du er ment å leve.

Ta action

Vi vet alle at det ikke hjelper å bare “humme”. Du blir inspirert til å ta action ut fra der du er i dag, og du får stegene til hva som er smart å gjøre.

Få resultater

Manifestering + Action = Resultater 

Når du manifesterer og tar action kan du få resultater i livet ditt som vil overraske deg.

“Når du starter å jobbe med manifestering, tar action og sender ut de rette energiene, vil universet ommøblere for deg – slik at du får noe nytt og annerledes enn det du hadde før”

Iisa Mari Persen

Du trenger å ta action

Du kan ikke bare manifestere og så spise en sandwich."

Jim Carrey

Om kursholderen

Iisa Mari Persen

Iisa er guiden som viser mennesker hvordan en kan skape en ny story - uansett hva fortiden eller dagens situasjon er. Hun har etter røffe tak, konkurs og uhelbredelig kreft skapt et magisk liv i kjærlighet, og viser andre hvordan de kan tiltrekke seg drømmelivet ved å bruke energier og spesielle strategier.  Iisa er fra Kjøllefjord, og elsker nomadelivet mellom Tjeldøya, Oslo og Patmos - hvor hun har retreater, workshops og energisessions, kanaliserer budskap - og lever sin sjelsoppgave hver dag. 

Manifester på 1-2-3!

Det er ingenting å vente på – om du ønsker endring nå – sikre deg kurset i dag! 

Ps! Er du en av dem som bare scroller rett til slutten? Her er greia: 

Trykk på knappen under og få tilgang til 2-timerskurset "Manifester på 1-2-3" med det samme. 

>