IISA Magazine


Få tilgang til alt (!!!) - nå til crazypris!

Alle kurs, vidoer, lydfiler, tekster, bøker, budskap, Energiklubben, Zoom med Iisa annenhver uke 

Verdi: umulig å sette en pris på...

Kjærlighet - Helse - Jobb/Business - Økonomi - Livsstil - Selvutvikling - Spiritualitet

Den nye måten å leve på 

Nytt magisk innhold kontinuerlig 

Abonnenter har alltid 10-50% rabatt på alle fysiske eventer

Meld deg inn nå og behold alltid den lave prisen! Ingen binding

The hard way or the Iisa way 


NESTE RETTE STEG

Et magasin som gir deg det du trenger når du trenger det! 

Tenk deg å ha tilgang til det du har behov for til dine neste rette steg. Om det er energier eller strategier i din selvutvikling, spiritualitet, helse, business eller økonomi. I Iisa Magazine finner du veien til det livet du før bare har drømt om.  

De 4 store 

Du finner helheten 1) kjærlighet 2) helse 3) holipa (jobb/business) 4) økonomi - Din sjelsoppgave og ditt drømmeliv!

Søk det du trenger

Magasinet har en enorm mengde innhold så du kan søke etter det du har behov for akkurat i dag!

Klarhet i livet

Med klarhet er det lettere å gå den veien du er ment, og utføre det som er din mening i livet på alle plan. Klarhet fører til action!

De 4 store - fra der du er

KJÆRLIGHET

Alt er kjærlighet om vi ser det slik. Magasinets kjerne er kjærlighet. om det er selvutvikling, spiritualitet, din sjelsoppgave og ditt drømmeliv - du kan i kjærlighet si ja til alt! Jeg vil gi deg alt jeg har skapt - og det jeg skaper fremover - i kjærlighet for din reise i livet. Du trenger bare si ja takk kjære deg. Hjertelig velkommen med. 

HELSE

Helse rommer så mye, og i magasinet vil du få inspirasjon til å leve med god helse. Den mentale, den fysiske, miraklene, de nye tankene i helse - alt for ditt fokus på din helse. Jeg har hatt en spesiell helsereise og vil dele mye fra denne reisen, som jeg ønsker skal inspirere deg på din helsereise. 

HOLIPA (JOBB & BUSINESS) 

Holipa handler om å hjelpe andre, være en livsnyter og IPA - inntektsproduserende aktiviteter. Energiarbeid med dette temaet, det nye i hvordan vi jobber eller driver business - endringene er mange. Å kombinere din lidenskap, eller hvordan leve godt i din jobb, hvordan skape egen business - temaene er mange og venter på deg!

ØKONOMI

Et superspennende tema, å endre sin pengestory med energier, å se hvordan du kan skape flere inntektskilder, og hva er det som egentlig gir en god økonomi? Jeg vil kombinere energiene og strategiene - i den "nye verden". Jeg kaller det "penger og poenger" - vi går inn i en ny fase hvor vi ser på økonomi annerledes - bli med, dette er spennende! 

TILGANG TIL ALT 

Alle kurs jeg har skapt - og skaper fremover! 

Jeg har produsert enormt mye de siste årene, og nå har du en helt spesiell mulighet til å få tilgang til alt dette på en enkel måte - og crazy billig! Vi er i fiksing og åpner den 9.januar 2023, men allerede nå får du tilgang til masse om du registrerer deg + du får den beste prisen som ikke øker så lenge du er medlem. Jeg skulle gjøre et overslag for å skrive verdien, men jeg ga opp - det er enorme mengder med innhold!

Kursene er alt fra Mastermind, Businesskolen, Energiskolen, diverse selvutviklingskurs, manifesteringskurs, spirituelle kurs og mye mye mer. Du får og som medlem tilgang til alt jeg skaper online fremover (som ikke er samarbeid med andre). Denne vil koste mer fremover - så dette er en crazy bonus! 

Energiklubben blir en del av Iisa Magazine! 

Dene har alene kostet 970 kr pr måned! Det betyr for deg at du og får tilgang kort fortalt til følgende: 

1) Zoom med Iisa annenhver tirsdag kl 20:00 (oddetallsuker)

2) 30 moduler - videoer med PDF 

2) Over 80 lydfiler 

3) Videoer med gode verktøy 

Iisa Magazine - et levende nettsted om den nye måten å leve på

Som medlem får du ikke bare tilgang til det jeg allerede har skapt - men og det jeg skaper fremover! På den måten får du det beste av det beste - da det meste jeg har skapt er like gyldig i dag. 

Samtidig vil jeg gi deg det beste jeg kan gi nå! Det betyr at magasinet hele tiden vil bli oppdatert. Denne kombinasjonen av det jeg allerede har skapt, med alle dets verdier - sammen med det jeg skaper nå, vil virkelig kunne gi deg det du har behov for fremover! 

45 bøker - kanaliserte budskap - og klarhet

Jeg er på en reise hvor jeg skal kanalisere ned 45 bøker (!!!) Crazy, jeg vet! Jeg er blitt veiledet til å dele disse bøkene underveis, da tiden vi lever i nå sier at det er viktig. Som medlem får du tilgang underveis som bøkene skapes i råformat digitalt, tekster og lyd. Bok 1 Holipa er klar for deg som ebok og lydbok - og bok 2 Mirakelmodus starter nå. 

Videoer, lydfiler, podkast og livesendinger 

Jeg ønsker at du skal kunne finne det du trenger for dagen i dag. Jeg vil skape nye videoer, lydfiler, podkast og livesendinger som støtter deg på din reise i livet - helheten av livet - energiene og strategiene som gir deg resultatene du ønsker deg i ditt liv. Kraften til å gjøre det du egentlig vil, til å oppnå det du vil, til å leve slik du vil leve. 

Send inn ønsker - hva har du behov for? 

Jeg vil at magasinet skal være ditt magasin! Det betyr at jeg veldig gjerne tar imot ønsker om innhold i magasinet, slik at du får det du trenger til dine neste rette steg i livet. Dette blir som å ha en veileder uten å betale prisen det koster. Det du har behov for er garantert og andre som trenger, så dermed kan jeg hjelpe flere på reisen på en enkel måte. 

Zoom annenhver uke, lukket gruppe hvor du møter andre 

Ingenting er som og møtes i øyeblikket. Annenhver uke kan du komme inn på Zoom tirsdager kl 20:00-20:45, da er det spørsmål, delinger og jeg har en energisession og kanalisering på slutten av sendingen. Vi har og en lukket gruppe for alle som er medlem av Iisa Magazine. Her kan du legge ut ting, stille spørsmål, eller dele noe du ønsker.  

Gjennombruddsuka! 
Få Opptak av alt.

Som medlem får du opptak av Gjennombruddsuka som er online andre uka i januar. Denne vil virkelig gi deg gull for ditt 2023! Sammen jobber vi også videre i magasinet med dine Gjennombrudd. 

Priser

BETAL MÅNEDLIG

kr 470

PR MND

Er du med i Purple World? Da har du fra januar 2023 dette inkludert i PW! Vil du vite mer om PW: Les om PW her.

>