LEV DRØMMELIVET!

Sett av en dag til å designe Ditt drømmeliv - når det passer deg! 

På tide å gjøre noe nytt? I denne workshopen hjelper Iisa og hennes team deg gjennom skapelsen av ditt drømmeliv!

Trykk på knappen under her og registrer deg, så får du den over 6 timer lange videoen sendt på e-post. Gjør deg klar for inspirerende og transformerende timer.

Lev Drømmelivet!

  • Er du overklar for å leve drømmelivet? Er du der hvor du faktisk tenker at: DETTE VIL JEG!
  • Er du gira på å finne en ny måte å leve på?
  • Vil du jobbe med energiene dine for å få det til? Det er den raskeste måten å snu noe på.
  • Vil du ha de råeste strategiene til hvordan du kan leve drømmelivet? Oppskriften som gjør at du har det moro på veien, og ikke brenner deg ut?
  • Er du klar for en ny måte å leve på?

Da er LEV DRØMMELIVET for deg!Ja! Dette vil jeg få med meg!!

Dette får du på "Lev Drømmelivet!"

Tenk deg en magisk stund hvor du får alt du har behov for - for å starte et nytt liv!

Vi tar deg gjennom det gamle, forløser det, aktiverer det nye, gir deg oppskriften, jobber med energiene og strategiene. Du vil ikke mangle noe!

Det å ha en slik stund hvor du setter av tid til DEG og ditt liv er kanskje ikke hverdagskost?

Unn deg det i dag kjære deg!

Energier i fokus

Energiarbeid er noe av det aller viktigste og mest magiske som hjelper oss videre. Vi dypdykker inn i energiene for å skape gjennombrudd til det nye drømmelivet! 

Den magiske livsstilen 

Hvorfor nøye seg med noe helt ok, når vi kan skape en magisk livsstil hvor vi gleder oss til å ta fatt på dagen! Når livsstilen er helhetlig slik den skal, kan vi omfavne hele livet! 

The missing link

Veldig mange som kommer til Iisa sier: "Dette var the missing link!" De har vært på en reise i livet og leter etter en brikke som skal gi gjennombrudd til drømmelivet... bare gled deg!

Strategiene som virker

Iisa jobbet hardt før, 7 dager i uka. Det var før hun oppdaget strategiene som ga drømmelivet uten å slite seg ut på veien. Disse magiske strategiene deler hun med deg denne dagen!

Program

Velkommen til en stund som representerer helheten av ditt drømmeliv!

Her sparer vi ikke på noen ting, vi guider deg fra A-Å i skapelsen av det livet du kanskje ikke trodde var mulig. 

1

Finn Drømmelivet ditt

Vi vil hjelpe deg til å leve det ultimate drømmelivet ditt! Den første timen dedikerer vi til å visualisere drømmelivet, få klarhet i hva livet egentlig er for deg nå. Hva er det du egentlig drømmer om? Samtidig gir vi slipp på det gamle for å klargjøre det nye. Vi åpner opp for å motta det livet du drømmer om. La oss realisere ditt drømmeliv. 

2

Slik manifesterer du det

Manifestering er fascinerende for mange, men hvordan manifesterer du faktisk drømmelivet ditt? I denne delen presenterer vi alle manifesteringshemmeligheter som hjelper deg til å mestre manifestering av drømmelivet med deg. Det er ikke så komplisert, men når du får klarhet i livet ditt og hva som er dine utfordringer vil du enklere forstå hva som kreves av deg når du får oppskriften. 

3

Din magiske plan

Når vi kombinerer energier og strategier får vi en plan som er annerledes enn om du bare det åndelige eller hodet. Dette blir til en mye mer spennende plan. I tillegg er det en plan som er morsom å gjennomføre. De gamle "bugsene" blir tydelelig allerede på planstadiet. Du får malen på en magisk plan som vil gjøre deg gira på å gå direkte inn i handlinger. Denne malen passer alle mennesketyper!

4

Ta action med letthet

Så var det handlinger. Jupp, vi kan ikke bare sitte å humme! Energiarbeid strekker seg langt, men for å oppnå drømmelivet så kreves også action. Du får veien til hvordan du tar action med letthet. Når dette lander hos deg og du har energiene og klarheten, så vil du bedre se hva du skal gjøre og hvorfor. Kan du tenke deg å ta action utenfor komfortsonen uten å være stresset? Velkommen til en rå time"

5

Få fart på målene dine

Vi dypdykker inn i dine mål, og hvordan du får fart på dem uten å slite deg ut. Der finnes en magisk måte å jobbe med mål på, som gjør at du vil elske å gå for målene dine! Vi vil vise deg hvordan du jobber for å få til dine mål du vil oppnå i ditt drømmeliv. Glem stress og tidspress, denne måten å jobbe med mål på er annerledes, la oss vise deg!

6

Energiarbeidet som virker

En energitime som vil være verdt hele dagen alene og mere til! Når vi velger å gå inn i energiene for å få til drømmelivet - det er da magiske ting begynner å skje! Manifesteringer blir realisert, gammel story gis slipp på, og det nye skapes ut fra et energifokus. Du kan legge det logiske bort, gå inn i tilliten og se hva energiene kan gjøre for deg!

7

Lev det nye livet med disse verktøyene

Noe av det som kan være utforende for mange er å praktisere det en lærer på kurs og eventer. Vi sikrer din tid fremover, at du fortsetter med å leve drømmelivet - ved hjelp av helt spesielle verktøy som støtter deg i dine opplevelser fremover. Disse verktøyene gir deg også enda flere brikker på plass når det gjelder å realisere drømmelivet.

8

Veien videre

Det handler om dine neste rette steg. Når vi jobber med energier og lytter til informasjon fra universet får vi veiledningen. Vi jobber med å ta imot for klarhet fremover. På slutten av dagen vil vi også invitere dere med videre for dere som ønsker det. Vi vil vise flere mulige veier sammen med oss. For dere som er interesserte i å være med så er dere hjertelig velkommen!

Team Iisa

Iisa bygger opp et team for å gi et enda bredere innhold for sine kunder og følgere.

Sammen bidrar de med ulike tilnærminger til energiarbeid, fra det spirituelle med kanalisering, visualisering og manifestering, til hvordan styre energiflyten i kroppen og til hvordan få økt energi og overskudd gjennom fysisk aktivitet.

Maer-metoden og manifestering

Anne Irene bruker metodene aktivt både i eget liv og i arbeid som leder og coach for idrettsutøvere.

Anne Irene Enge

Kommunalsjef og Coach for idrettsutøvere

Meditasjon og visualisering

Mariann lager hypnotiske lydfiler og elsker å få frem det beste i andre mennesker. 

Mariann Vårtun

Hypnoterapeut og Coach

Fysisk aktivitet 

Ørjan inspirerer til å komme over dørstokken og komme i gang med fysisk aktivitet, til tross for vondter. 

Ørjan Pettersen

Pedagog, fasilitator og markedsfører

Pust, yoga og energiflyt

Nina gir verktøy som bidrar til bedre flyt av energi i kroppen og dermed mer balanse og harmoni i livet.

Nina Hansen

Angel Manager, Coach, yogalærer og kundeservice

Om din guide gjennom eventet:

Iisa Mari Persen

Iisa er guiden som viser mennesker hvordan en kan skape en ny story - uansett hva fortiden eller dagens situasjon er. Hun har etter røffe tak, konkurs og uhelbredelig kreft skapt et magisk liv i kjærlighet, og viser andre hvordan de kan tiltrekke seg drømmelivet ved å bruke energier og spesielle strategier.  Iisa er fra Kjøllefjord, og elsker nomadelivet mellom Tjeldøya, Oslo og Patmos - hvor hun har retreater, workshops og energisessions, kanaliserer budskap - og lever sin mission hver dag.  

Jaaa! Dette vil jeg ha med meg!!

Hvem passer dette for: 

Denne dagen er for deg som av en eller annen grunn ønsker å endre noe i livet ditt. Enten fordi noe er utfordrende, eller du ønsker deg på et nytt nivå rett og slett. 

Hvilke temaer jobber vi med? ALLE! Dette eventet er designet slik at du designer ditt DRØMMELIV! Du vi få en mal, en oppskrift, en ABC, energier og strategier som bringer deg naturlig til dine neste steg. 

Du velger selv om du vil fokusere på noe spesifikt, flere temaer, eller hele livet. Du vil antagelig oppdage at noe åpenbarer seg naturlig når vi setter i gang. Det er bare å glede seg til helheten av ditt drømmeliv!  

Det spiller ingen rolle hvilke tanker du har om ditt drømmeliv... dette spennende eventet venter på deg for å vise deg hvordan dette virker. Hvis du er åpen for det nye, vil du kanskje få veiledning som er helt spesiell. 

Dette er for deg som er villig til å satse på ditt drømmeliv. Du vil få veien, stegene, energiarbeidet, planen, strategiene, verktøyene, helheten til det god liv. 

Din fortid eller hvor du er i dag er ikke så nøye. Det mest magiske er når vi ser at brikkene kommer på plass. Magisk! På en dag vil vi sammen skape mogi! 

>