Hva er egentlig Energiklubben?

Som medlem i Energiklubben lærer du hvordan du bruker energier til å manifestere et magisk liv - i kjærlighet, frihet og overflod. Du får tilgang til en rekke konkrete verktøy som hjelper deg til å få klarhet og til å ta de neste rette stegene dine, samt et hjertelig felleskap av mennesker som støtter og heier på hverandre.

NYHET! Vi slår av på prisen på Energiklubben + lanserer et tillegg til abonnementet:

Legg til "Magasinet" i abonnementet ditt og få tilgang til en haug med gull som Iisa har laget opp gjennom tidene for bare kr 200,- ekstra per mnd. Ingen bindingstid! Minikurs, bøker, lydfiler + nytt innhold som legges til etter hvert.

Energiklubben VOKSER og har nå flere bidragsytere

Det er mange måter å jobbe med energier på og i Energiklubben har vi et bredt spekter av inspiratorer som formidler sine ulike tilnærminger til energiarbeid, fra det spirituelle med kanalisering, visualisering og manifestering, til hvordan styre energiflyten i kroppen og til hvordan få økt energi og overskudd gjennom fysisk aktivitet.

Iisa Mari Persen

Budskap og kanaliseringer

Iisa bidrar med sine kanaliseringer og budskap som hun laster ned fra Universet/ Den rene kilden. 

Anne Irene Enge

Manifestering

Anne Irene bidrar med sin kunnskap og erfaring med Maer-metoden og manifestering og hvordan du kan tiltrekke deg alt du ønsker deg i livet.

Mariann Vårtun

Meditasjon

Mariann bidrar med sine egenskaper som hypno-terapeut, coach og sjaman og hvordan bruke meditasjon og visualisering til å skape et godt liv.

Nina Hansen

Yoga og pust

Nina bidrar med yoga, pusteøvelser, avspenning og meditasjoner, hvordan få flyt i energien i kroppen, løse opp i blokkeringer og  heve frekvensen din.

Ørjan Pettersen

Fysisk aktivitet

Ørjan bidrar med inspirasjon til å komme i gang med fysisk aktivitet og hvordan overkomme "vondter", komme over dørstokkmila, og få mer energi i hverdagen.

Valget er ditt:

The hard way or the iisa way?

Under her kan du lese alt om Energiklubben 

Du deler dine drømmer og utfordringer

Når du melder deg inn så får du tilsendt et skjema du kan fylle ut om du ønsker. Der deler du med oss dine drømmer og dine utfordringer. 

Vi vil dykke inn i det du leverer til oss, og legge til innhold i appen som vil hjelpe deg og støtte deg på veien med akkurat det du har behov for. Alle mennesker er unike, og vi vil hjelpe så mange som mulig til sitt drømmeliv - derfor vil vi høre fra deg, dine tanker, følelser, handlinger, din livsstil - din story - slik at vi kan skape noe for deg. Vi elsker å forske på mennesker, og vil gjøre alt vi kan for å gi deg det du trenger for å skape ditt meningsfulle amazing liv - i kjærlighet, frihet og overflod! 

Vi skaper en app for enkel tilgang til innholdet

Vi vil at du skal elske appen - og virkelig bruke den på din reise, la den være noe som gir deg energier og strategier i hverdagen og til de målene og resultatene du vil ha! 

Du er med å designe den! Vi er her for å lytte til det som du ser hjelper deg. Iisa har allerede skapt enormt mange kurs og innhold i flere år - og utfra det enorme biblioteket så vil vi legge inn i appen fortløpende etter deres ønsker. Appen vil vokse med dere.

Appen lanseres ut i år, men vi har en måte å gi deg tilgang på den underveis mens vi jobber - for at du skal kunne være med å påvirke og skape den råeste appen som hjelper deg maksimalt!  

Energiklubbens gull har du nå

Du får tilgang til ALT i Energiklubben når du registrerer deg inn! 

Det betyr at du har tilgang til ca 30 moduler (videoer med ulike tema), over 60 lydfiler, Energihelg (kurs på 18 timer verdi 3000.-), Kanaliseringer, Zoom hver uke, Yoga, Treningstips m.m...

Verdier for mange tusen, men du betaler kun kr 770,- eller 970,- (inkl Magasinet) per måned, og det er ingen bindingstid.

Du kan prøve ut Energiklubben i en måned og enkelt melde deg ut før måneden er over, om det ikke er noe for deg.

Wow ditt now med Iisa!

Registrer deg i dag og få tilgang til alt i Energiklubben!

Energiklubben 

TRANSFORMER LIVET VED Å SNU ENERGIENE DINE

SKAP DET LIVET DU FØR BARE HAR DRØMT OM 

VÆR MED PÅ OPPVÅKNINGEN OG LEV DIN MISSION 

Hva kan skje når du snur energiene dine? 

Har du opplevd at du føler du gjør det rette, men likevel blir det ikke helt slik du vil? Utsetter du å gjøre det som du egentlig innerst inne vet er bra for deg og ditt liv? Er du usikker på dine neste rette steg i livet, eller i business? 

Av alle ting vi gjør (og det er mye!) - for å hjelpe våre kunder til å få en livsstil de drømmer om, så er energiarbeide garantert det aller viktigste vi jobber med, uten tvil! Når ingenting annet funker, da virker alltid en session med energijobbing. Det er magi satt i system! Nå vil vi dele disse store transformasjonene med flere, slik at du kan få den hjelpen du trenger til å gå fra gammel story til ny story i ditt liv, og leve slik du før bare har drømt om - er du klar? 

Dette gjør vi i Energiklubben

Utfordringene 

Jeg pleier alltid å si: "Ta med deg møkka di og kom!" 😅Slik er det, du tar med dine utfordringer, uansett hva de er - det spiller ingen rolle. Noen ganger har man tatt action og det hjelper likevel ikke med utfordringene - der fins en smartere vei - energier i kombinasjon med action! 

Energisessions

Det handler mye om å åpne opp for energiene og få ny informasjon. Ta i mot det som kommer til deg. Energier gies slipp på, og nye energier får slippe til. Trene og trene på energiarbeid, på forskjellige måter, slik at du kan leve best mulig - og være på høyder i livet du aldri før har opplevd!

MIIT Boost

MIIT står for: Motivasjon, Inspirasjon, Informasjon og Transformasjon. Samtidig med energiarbeidet kommer bøttevis med MIIT for dine neste rette steg, du forteller hva du har behov for - og vi vil skape det i Energiklubben, dette er ikke et fix ferdig opplegg, men du er med og skaper slik at du får max utbytte!

Klarhet og ny story

Vi fokuserer på total indre ro. Energiene og MIIT etableres og aktiveres slik at det integreres i kroppen og hjernen - for å gi klarhet til neste rette steg. Vi jobber med meningen og frihet på de områder du vil ha frihet på. Dette er en helhet som nesten ikke kan forklares, men må oppleves. 

Ny modul annenhver uke 

Hver modul i Energiskolen guider deg til et dypdykk med energier. Steg for steg får du metoder for hvordan du best kan jobbe med energier. Vi går gjennom mange temaer innen ulike områder - de 4 store: kjærlighet, helse, jobb og økonomi. Vi jobber med hvordan en kan endre sin egen story, og hvordan du kan hjelpe andre til det samme om du ønsker. 

Hver modul er en 45-90 minutters video, som også inneholder en PDF som hjelper deg på veien. Den tas opp på et Zoom-møte annenhver uke, så du kan være med på direkten når du ønsker det. 

Zoom-treff annenhver uke 

Videomøter på Zoom har vi annenhver uke, slik at vi kan møtes for å jobbe tett sammen. Du kan stille spørsmål, dele din utvikling, sammen ser vi hvordan du får enda mer utbytte av Energiklubben. Når vi vet utfordringene, og har informasjon - så er det så mye lettere å guide videre underveis, derfor har vi Zoom møte mellom modulene. 

Det er fantastisk å møtes på denne måten, bare det å lytte til andres opplevelser og spørsmål gjør at vi lærer mer. I tillegg blir vi kjent med andre som er opptatt av det samme, utrolig givende!  

Ukentlig Energilydfil   

Hver uke får du en ny energilydfil som du kan lytte til og jobbe med. Modulene gir læringen, mens lydfilene oppfordrer deg til å trene på å jobbe med energiene. Her går vi virkelig dypt. Det finnes nesten ikke ord som beskriver hvor viktig vi synes disse lydfilene vil være... 

Når du lytter til noe flere ganger går det inn i systemet ditt, og når det ligger energier i det du lytter til, kan du nå inn til deg selv og andre på en helt ny måte. 

Energitreninger og Supre verktøy

For å bli dyktig handler det om å trene. I Energiklubben får du konkrete måter og verktøy du kan trene med energi på. Dette skal være moro å utføre slik at du kan har lyst å investere tid i dette. 

Du får alt du trenger, noen ganger er det skriftlig, noen ganger video og andre ganger lyd. Energitreningene vil gi deg boost når du ser hva du får til - og hvor utviklende det er for livet, ja også for business om du har det. 

Lukket Energigruppe  

Å høre til et sted sammen med andre som har samme interesser er alltid herlig. I Energiklubben har vi selvfølgelig vår egen lukkede gruppe, hvor du kan dele din reise, stille spørsmål, bli kjent med andre, bli løftet - og løfte andre. I denne gruppen skaper vi sammen et amazing trygt sted, hvor alle kan være seg selv. 

Å studere eller utvikle seg alene er fint det, men det å være sammen gjør oss alle bedre. Vi lærer så mye av andres historier og reiser - som bringer oss videre selv også.

Bonus: Energihelgen - verdi 3000.- 

En helg som transformerer energiene dine og gir deg dine neste rette steg slik at du kan leve det livet du egentlig vil

18 timer. Transformasjoner. Energier. Klarhet. Er du klar? 

Denne helgen kan endre livet ditt, om du velger det!

Du kan nå se opptak av hele helga om du melder deg inn i Energiklubben

DAG 1 

4 TIMER: 

Vi definerer, designer og manifesterer det livet du drømmer om. Vi gir slipp på det gamle og etablerer det nye livet du vil leve. Vi identifiserer utfordringene slik at de kan løses denne helga, er du klar? 

DAG 2

7 TIMER 

Vi skaper livskartet, aktiverer de nye energiene, går inn i det nye energifeltet - din nye virkelighet. Du får alle dine neste rette steg og hvordan du gjør det. Vi jobber med metoden som gjør at du lever dette med letthet - transformasjonsdag!  

DAG 3 

7 TIMER  

Vi skaper din Masterplan og totale strategi på dine prosjekter - om det er privat eller business, spiller ingen rolle - vi jobber med helheten av de 4 store: kjærlighet, helse, jobb og økonomi. Før helgen er omme så har du klarhet - lev det! 

Iisa Mari Persen Energiguide

Iisa er guiden som viser deg hvordan du kan skape en ny story - uansett hva fortiden eller dagens situasjon er. 

Hun har etter en røff barndom, konkurs og uhelbredelig kreft skapt et magisk liv i kjærlighet, og viser deg hvordan du kan tiltrekke seg drømmelivet ved å bruke energier og spesielle strategier.  

Iisa er fra Kjøllefjord, og elsker nomadelivet mellom Tjeldøya, Oslo og Hellas - hvor hun har retreater, workshops og energisessions, kanaliserer budskap - og lever sin livsoppgave.  

Iisa utvikler og sprer nå sitt livsverk - konseptet Purple World. Her etablerer hun ulike type sentre rundt om i verden, samt nettverk av mennesker som ønsker et hjertelig og kreativt fellesskap og en ny måte å leve på.

vELG DIN PRIS

ENERGIKLUBBEN

NOK

770

/mnd

Det du trenger når du trenger det

 • 60+ lydfiler
 • 25+ moduler
 • ukentlig zoom
 • lukket Facebook-gruppe
 • ukentlig verktøy

ENERGIKLUBBEN +MAGASINET

NOK

970

/mnd

Full pakke

 • 60+ lydfiler
 • 25+ moduler
 • ukentlig zoom
 • lukket Facebook-gruppe
 • ukentlig verktøy
 • tilgang til Iisas gull; ekstra kurs, bøker, videoer og lydfiler
>