Hva er egentlig Energiklubben?

 • Som medlem i Energiklubben får du tilgang til konkrete verktøy i form av lydfiler, videoer, moduler (læringsvideoer som tas opp live) enten med et tema eller yoga.
 • Iisa kanaliserer budskap jevnlig hvor hun videreformidler informasjon både til gruppen som helhet og du kan oppleve å få informasjon som er ment akkurat for deg.
 • Du lærer hvordan du bruker energier til å manifestere et godt liv - og hvordan forbedre områder av livet som kjærlighet, helse, jobb og økonomi.  Verktøyene hjelper deg å få klarhet i hva du vil og til å ta de neste rette stegene dine.  
 • Du blir en del av et hjertelig felleskap av mennesker som støtter og heier på hverandre. De som vil møtes hver annen uke på Zoom, enten for å dele, spørre om noe, få andres perspektiver, eller for bare å være i energien som skapes når vi møtes. 

Teamet som bidrar i Energiklubben

Det er mange måter å jobbe med energier på og i Energiklubben har vi et bredt spekter av inspiratorer som formidler sine ulike tilnærminger til energiarbeid - fra det spirituelle med kanalisering, visualisering og manifestering - til hvordan styre energiflyten i kroppen og videre til hvordan få økt energi og overskudd gjennom fysisk aktivitet.

Iisa Mari Persen

Budskap og kanaliseringer

Iisa bidrar med sine kanaliseringer og budskap som hun laster ned fra Universet. Hun har allerede laget et stort bibliotek av lydfiler og opplæringsvideoer som ligger tilgjengelig.

Valget er ditt:

The hard way or the iisa way?

Hva skjer når du snur energiene dine? 

Har du opplevd at du føler du gjør det rette, men likevel blir det ikke helt slik du vil?

Utsetter du å gjøre det du egentlig innerst inne vet er bra for deg?

Er du usikker på dine neste rette steg i livet, eller i businessen din? 

Når ingenting annet funker, da virker alltid energiarbeid. Det er magi satt i system!

Iisa Mari Persen Energiguide

Iisa er guiden som viser deg hvordan du kan skape en ny story - uansett hva fortiden eller dagens situasjon er. 

Hun har etter en røff barndom, konkurs og uhelbredelig kreft skapt et magisk liv i kjærlighet, og viser deg hvordan du kan tiltrekke seg drømmelivet ved å bruke energier og spesielle strategier.  

Iisa er fra Kjøllefjord, og elsker nomadelivet mellom Tjeldøya, Oslo og Hellas - hvor hun har retreater, workshops og energisessions, kanaliserer budskap - og lever sin livsoppgave.  

DIN PRIS

ENERGIKLUBBEN

NOK

470

/mnd

Det du trenger når du trenger det

 • 60+ lydfiler
 • 30+ moduler (temabaserte læringingsvideoer)
 • Zoom annen hver uke
 • Lukket Facebook-gruppe
 • Verktøy og øvelser
 • Iisas daglige kanaliserte budskap
 • Kundaliniyoga, pusteøvelser og meditasjoner
 • Bonus: Energihelga (18 timer opptak fra et fysisk event)
 • Velg årsmedlemskap - få 2 måneder gratis

Bonus: Energihelgen - verdi 3000,- 

18 timer. Transformasjoner. Energier. Klarhet.

Du får opptak av hele helga inne i Energiklubben

DAG 1 

4 TIMER: 

Vi definerer, designer og manifesterer det livet du drømmer om. Vi gir slipp på det gamle og etablerer det nye livet du vil leve. Vi identifiserer utfordringene slik at de kan løses, er du klar? 

DAG 2

7 TIMER 

Vi skaper livskartet, aktiverer de nye energiene, går inn i det nye energifeltet - din nye virkelighet. Du får alle dine neste rette steg og hvordan du gjør det. Vi jobber med metoden som gjør at du lever dette med letthet - transformasjonsdag!  

DAG 3 

7 TIMER  

Vi skaper din Masterplan og totale strategi på dine prosjekter - om det er privat eller business. Vi jobber med helheten av de 4 store: kjærlighet, helse, jobb og økonomi. Få klarhet og begynn å lev de nye! 

>