Wow the Now! Energipakken som guider deg i 2022

Er du klar for å leve innenfra og ut, i kjærlighet - slik at du tiltrekker deg et magisk liv, og action gjøres med letthet? Vil du bli guidet i en energetisk reise for å skape et amazing 2022? Bestill Energipakken nå, og få tilgang med det samme! 

Wow ditt liv akkurat nå!

Denne energiboken jobber med dine energier gjennom hele boken - og gir deg strategien som guider deg hvordan du skaper et magisk liv i en ny verden!

Last ned ressurshefte som guider deg gjennom Energiboka

Har du lest bøker eller deltatt på kurs, og ønsket at du klarte å bruke mer av det du lærte? Nå gjør vi det lettere for deg med dette rå heftet som tar deg gjennom alle 8 kapitlene i energiboka. På den måten blir det enklere for deg å gå stegene, jobbe med energiene, utføre, og dermed få resultatene du ønsker deg.  

4 energi-lydfiler som guider deg og gir deg indre ro til å leve i kjærlighet - og gløden til å oppnå det du vil!   

Stopp alt, slapp og - og la disse lydfilene støtte deg på din reise. I disse lydfilene jobber jeg med energiene, samtidig som jeg guider deg til dine neste rette steg. 

De inneholder en stor dose healing og kjærlighet, og inspirerer deg til selvkjærlighet. De veileder deg i de store spørsmålene - som er noe av det mest spesielle jeg har lært. Det er sprøere enn manifestering, og enklere!

Derfor har jeg lagt ved 2 lydfiler om dette, fordi det er så viktig! Det er utrolig hva du kan få til ved bruk av de store spørsmål - gled deg!

Du får også disse bonusene!

Maermetoden [2 timer] 

Dette er metoden jeg bruker til alt! Når det å snu tankemønster blir slitsomt, når man har "prøvd" det meste - det er da Maermetoden viser deg en ny måte å leve på. En metode som lærer deg å gi slipp på det gamle, skapelsen av en ny story, manifestering, energiarbeide, snu vaner og mye mer! Er du villig til å dypdykke i dette - trenger du aldri mer åvære stuck i det gamle! 

Månestrategien [2 timer] 

Skulle du ønske det var lettere å oppnå målene dine? Da er du velkommen til å teste ut Månestrategien! Den gjør at du satser på en ny måte, du tar action med letthet - og måten du jobber på gjør at alt er mye mer gøy! Du bruker energier for å nå målene, og samtidig en strategi som er enkel men ikke så vanlig.. Når Energier + Strategier

= Et wowliv! 

Når ingenting annet virker, ja da virker energiarbeid. Uansett hva du vil oppnå, så kan du komme videre med å jobbe med dine energier. Hvis du i tillegg legger til noen spesielle strategier - ja da snakker vi wow! 

“Dette er en helt ny bok, spilt inn i januar 2022, slik at du skal få det aller nyeste i energier & strategier akkurat."

Energiboka Wow the Now

“Heftet passer på at du enkelt kan følge energiboka steg for steg. Følg alle stegene, og gjør deg klar for din nye vei.”

Ressurshefte - 8 steg til et magisk 2022

“ 4 lydfiler som er spesialvalgt til å passe med Energiboka, så du får mest mulig utbytte av dem.”

4 Lydfiler - som jobber med dine energier

Energibok - Hefte - Lydfiler

Dette får du i Energipakken

Wow the Now - Energiboka 

Lytt til boka og ta i mot energiene som kommer til deg. Legg merke til hva som skjer hos deg. Du får strategien for å wowe livet ditt fra A-Å. 

8 steg til et magisk 2022 - Ressurshefte til lydboka

Bruk heftet til å jobbe deg gjennom Energiboka, så du får steg for steg hva som er smart for deg å gjøre. La klarheten komme til deg! 

4 energilydfiler 

Du får 4 lydfiler som alle passer supergodt til Energiboka og heftet, slik at du får enda mer støtte på veien. Lydfilene er smart å lytte til flere ganger. 

Om Energiguiden 

Iisa Mari Persen 

Iisa er guiden som viser mennesker hvordan en kan skape en ny story - uansett hva fortiden eller dagens situasjon er. Hun har etter røffe tak, konkurs og uhelbredelig kreft skapt et magisk liv i kjærlighet, og viser andre hvordan de kan tiltrekke seg drømmelivet ved å bruke energier og spesielle strategier.  Iisa er fra Kjøllefjord, og elsker nomadelivet mellom Tjeldøya og Oslo - hvor hun begge steder har workshops og 1-1 kunder, jobber online - og lever sin mission hver dag.  

Bruk energier som en amazing metode for å

wowe ditt liv nå! 


>