Få daglige drypp av Iisas kanaliserte budskap

Fra 1.november kanaliserer Iisa en serie av 45 bøker som du kan få tilgang til underveis som de blir til, i form av både tekst og nedlastbar lyd. 

Disse bøkene kommer som en beskjed fra universet og første bok heter HOLIPA.

Abonner på bokserien Purple World nå og sikre deg tilgang til de kanaliserte budskapene i dag. Ingen bindingstid. 


Bok 1

HOLIPABudskap fra Universet

Velkommen til Iisas Univers

Hvorfor du vil elske denne løsningen

Daglige kanaliseringer

Fra 1.november får du daglige kanaliseringer som til sammen blir Holipa - den første boken i bokserien Purple World.

Abonnement

Du abonnerer på kanaliseringene en måned om gangen så lenge du vil. Ingen bindingstid. 

Din utvikling

Bruk budskapene som kanaliseres til å se hvordan du kan relatere dem til ditt eget liv.

Hva

Daglige kanaliserte budskap

Fra 1.november 2022  kan du få daglige kanaliserte budskap fra Iisa som til sammen utgjør boken Holipa. Det vil selvfølgelig komme hviledager innimellom. Kanalieringene gjøres samme dag slik at de skal være "ferskest mulig". 

Iisa kanaliserer en serie av 45 bøker som du får tilgang til underveis som de blir til, i form av både tekst og nedlastbar lyd.

Den aller første boken heter altså Holipa som handler om å hjelpe, nyte livet og ha inntektsgivende aktiviteter! Den nye måten å leve på... 

Hvordan

Abonnementsløsning

Dette er en abonnementsløsning, det vil si at du har tilgang til et gryende univers av kanaliseringer som du kan se, lytte til eller lese når det passer deg og repetere så mange ganger du vil.

Ingen bindingstid.

Hvorfor

Din utvikling

Underveis kan du notere og reflektere over det som vekkes i deg når du mottar budskapene, relatere det til eget liv og på den måten gjøre dette til din egen reise.

Kanaliseringene inneholder healende energier og vil ha både budskap som er kollektive for alle som vil lytte til dem og noen ganger kan du oppleve at ord treffer deg direkte, som om de er ment spesielt for deg. Du kan også oppleve å legge merke til noe nytt når du lytter til budskapene flere ganger.

Om Iisa Mari Persen

Iisa er guiden som viser deg hvordan du kan skape en ny story - uansett hva fortiden eller dagens situasjon er. 

Hun har etter en røff barndom, konkurs og uhelbredelig kreft skapt et magisk liv i kjærlighet, og viser deg hvordan du kan tiltrekke seg drømmelivet ved å bruke energier og spesielle strategier.  

Iisa er fra Kjøllefjord, og elsker nomadelivet mellom Tjeldøya, Oslo og Hellas - hvor hun har retreater, workshops og energisessions, kanaliserer budskap - og lever sin livsoppgave.  

Iisa Mari Persen

Energi-guiden

Meld deg på og få daglige kanaliserte budskap

Benytt anledningen nå! Klikk på knappen under og få tilgang til bøkene fortløpende mens de blir til! Se, les eller lytt!

Copyright by Iisa Persen 2019 - All Rights Reserved.
>